در منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران؛

بیش از ۲ هزار کیلومتر خطوط لوله انتقال گاز  زیر ذره‌بین نشت‌یابی 

مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران از نشت‌یابی بالغ بر ۲ هزار کیلومتر خطوط لوله انتقال گاز در این منطقه عملیاتی طی نیمه نخست سال‌جاری خبر داد.
کد خبر: ۱۵۲۲۱۹۸
نویسنده بهروز فروغی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: مهدی زارع، مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران هدف از عملیات نشت یابی را پايش سلامتي خطوط لوله انتقال گاز، ارتقای ضریب ایمنی و پایداری جریان گاز در شبکه انتقال گاز عنوان کرد.

زارع افزود: نشت‌یابی یکی از فعالیت‌های کلیدی در حوزه نگهداشت تأسیسات و ایمنی خطوط انتقال گاز بوده تا از کوچک‌ترین نشتی‌ها پیشگیری و از بروز حوادث احتمالی جلوگیری شود.

مدیر منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران با اشاره به اهمیت این عملیات اظهار داشت: هدف اصلی از اجرای طرح نشت‌یابی، پايش سلامتي خطوط لوله انتقال گاز، حفظ پایداری جریان گاز در شبکه و جلوگیری از هدررفت منابع ملی است.

وي همچنین خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی برای استمرار عملیات نشت‌یابی در نیمه دوم سال نیز در دستور کار قرار دارد و تلاش می‌شود با به‌روزرسانی تجهیزات و افزایش آموزش‌های تخصصی، دقت و اثربخشی این فرآیند بیش از پیش ارتقا یابد.

زارع در پایان تاکید نمود: عملیات نشت‌یابی خطوط لوله گاز به‌صورت مستمر و برنامه‌ریزی‌شده در راستای سیاست‌های شرکت انتقال گاز ایران و با تأکید بر رعایت الزامات HSE به‌طور مستمر در منطقه 8 عمليات انتقال گاز ايران دنبال می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها